VELIKONOČNÍ MENU
Pomalu pečená telecí kýta špikovaná anglickou slaninou a karotkou s
nádivkou s medvědím česnekem a bramborami Grenaille
Grilovaná vepřová kotleta ,,Tomahawk“ / 350g/
s grilovanou zeleninou s pestem a steakovými hranolky
Lososový krém s máslovými krutony 59,-
krémová polévka z čerstvého lososa dochucená kořením a zahuštěná smetanou
300 g Bramborové noky s lososem, rajčata, bazalka 169,-
vařené bramborové noky s restovanými kousky norského lososa ochucené citronovým pepřem,
čerstvou bazalkou a cherry rajčaty
150 g Zabíjačkový prejt, salát z kysaného zelí, vařené brambory 149,-
tradiční pečené vepřové prejty se salátem z kysaného zelí, podávané s vařenými brambory
150 g Vepřový kotlet ve smetanových bramborách, salát 159,-
Vepřový kotlet pečený společně s plátky brambor a kořením, vše je zjemněno smetanou a upečeno
do měkka, podáváno se zelným salátem
150 g Smažený vepřový kotlet, bramborový salát, citron 169,-
Vepřový kotlet obalený v trojobalu a smažený na oleji, servírovaný s domácím bramborovým
salátem a citronem
150 g Vepřové karé na žampiónech, jasmínová rýže 149,-
pomalu pečené vepřové karé s čerstvými žampióny, podávané s jasmínovou rýží
170 g Táborská bašta, zelí, variace knedlíků 159,-
plátek uzené krkovice, pečené vepřové plece a grilované klobásy přelité přírodní šťávou, podávané
s kysaným zelím a variací knedlíků
150 g Španělský ptáček v rozletu, houskové knedlíky 159,-
nudličky vyzrálého hovězího masa, přelité hnědou omáčkou s hořčicí, vařeným vejcem, uzeninou a
okurkou, podávané s houskovými knedlíky
2ks Lívanečky s jahodovým coulis a zakysanou smetanou 79,-
Lívanečky s jahodovým rozvarem a zakysanou smetanou
Dobrou chuť přeje kolektiv
Restaurace U Pošty
Objednávky na telefonech
222 520 209 / 736 486 602