ZVĚŘINOVÉ MENU 

 

 

Pečené zaječí stehno (350 g) s omáčkou Cumberland

 a šťouchanými brambory s mladou cibulkou

*

Srnčí (200 g) s divokým kořením s opečenými bramborovými knedlíky

a hlávkovým červeným zelím

*

 

 

TIP šéfa kuchyně

 

200 g Vepřové rolované koleno pečené na pivu, šťouchané brambory                199,-

rolované vepřové koleno pečené na černém pivu a směsi koření, podávané se šťouchanými

brambory

 

 

 

                          Pikantní fazolová s uzeninou                                                                                  45,-

                          pikantní lehce zahuštěná polévka z červených fazolí a opečenou klobásou

               150 g   Listový zeleninový salát předkrmový                                                                     69,-

                          trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem

 

               150 g  Kuřecí medailonky s dijonským přelivem, jasmínová rýže                                184,-

                          medailonky z kuřecích prsíček na grilu se smetanovým přelivem z francouzské hořčice, podávané s

                          jasmínovou rýží

               150 g   Vepřový kotlet na grilu, sázené vejce, brambory hranolky                                184,-

                          grilovaný steak z vepřové pečeně bez kosti podávaný se sázeným vejcem a steakovými

                          bramborovými hranolky

               150 g   Grilovaná uzená krkovice, bramborová kaše, salát                                            159,-

                          opečené plátky uzené krkovice podávané s mléčnou bramborovou kaší a zelným salátem

 

 

               250 g   Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip                                189,-

                          smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s

                          pažitkovým dipem

 

               1 prc   Jablečné hraběnčiny řezy                                                                                        59,-

                          na těsto tvarované v pekáči je kladena směs jablek, cukru a skořice. Na směs přijde sníh z bílků a

                          část strouhaného těsta a peče se na barvu

 

                         

                                                    

Nabízíme obědové nápoje Coca – Cola 45,-

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

            +420 736 486 602