ZVĚŘINOVÉ MENU
Gulášová zvěřinová polévka s krajícem čerstvého chleba
Venison goulash soup with slice of fresh bread
*
Pečené zaječí stehno (350 g) s omáčkou Cumberland
a šťouchanými brambory s mladou cibulkou
*
Srnčí (200 g) s divokým kořením s opečenými bramborovými knedlíky
a hlávkovým červeným zelím
*
TIP šéfa kuchyně
200 g Vepřová roláda s čabajkou, bramborová kaše, salát 229,-
Roláda z vepřové krkovice plněná mletým masem a čabajskou klobásou, servírovaná s
bramborovou kaší a rajčatovým salátem
Zelná polévka s klobásou 45,-
lehce zahuštěná polévka z kysaného zelí, mleté maďarské papriky, brambor a klobásy
150 g Listový zeleninový salát předkrmový 69,-
trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem
200 g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka 159,-
čerstvé žampiony obalené v trojobalu, smažené na oleji podávané s domácí tatarskou omáčkou a
vařenými brambory
150 g Kuřecí plátky s medovou omáčkou, hranolky 184,-
grilované plátky kuřecích prsíček přelité omáčkou z medu a hořčice, servírované s bramborovými hranolky
150 g Smíchovský hovězí guláš, příloha na výběr 184,-
maso z vyzrálého hovězího karabáčku v dušené a podlévané světlým pivem, dochucené česnekem
a majoránkou, servírovaný s houskovými knedlíky nebo domácími bramboráčky
250 g Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip 189,-
smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s
pažitkovým dipem
1 prc Jablečné hraběnčiny řezy 49,-
na těsto tvarované v pekáči je kladena směs jablek, cukru a skořice. Na směs přijde sníh z bílků a
část strouhaného těsta a peče se na barvu
Nabízíme obědové nápoje Coca – Cola 45,-
Dobrou chuť přeje kolektiv
Restaurace U Pošty
Objednávky na telefonu
+420 736 486 602
