PODZIMNÍ NABÍDKA

                                  

                                  

Jelení ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou,

smažené bramborové lupínky

*

Tradiční srnčí guláš se škvarkovými knedlíky

*

Dýňový cheesecake s karamelem a šlehačkou

*

 

 

RETROTIP šéfa kuchyně

 

200 g Kuřecí steak Kalifornia, hranolky                                                            229,-

grilovaná kuřecí prsa s broskví zapečená sýrem, podávaná se steakovými bramborovými hranolky

 

 

 

                          Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou                                                         45,-

                          vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, s vložkou nakrájeného masa, zeleniny a

                          vařených tradičních českých nudlí

                          Hráškový krém s krutony                                                                                         45,-

                          polévka ze zeleného hrášku, smetany a s krutony z bílého pečiva

 

 

 

          

               150 g   Vepřové výpečky, listový špenát, bramborové knedlíky                                    169,-

                          kostky vepřového masa, pečené s cibulí, kmínem a česnekem, podávané s listovým špenátem a

                          bramborovými knedlíky

               150 g   Vepřový kotlet Ondráš, zelný salát                                                                       169,-

                          vepřový kotlet pečený v bramborákovém těstě podávaný se zelným salátem

               300 g   Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, cibulka                              179,-

                          bramborové knedlíky plněné uzeným masem podávané s dušeným zelím a zdobené restovanou

                          cibulkou

               150 g   Houbařský závitek z krkovičky, jasmínová rýže                                                 179,-

                          pečený závitek z vepřové krkovice plněný čerstvými lesními hříbky, anglickou slaninou jarní

                          cibulkou, servírovaný s jasmínovou rýží

                       

 

                         

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

+420 736 486 602