PODZIMNÍ NABÍDKA
Jelení ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou,
smažené bramborové lupínky
*
Tradiční srnčí guláš se škvarkovými knedlíky
*
Dýňový cheesecake s karamelem a šlehačkou
*
RETROTIP šéfa kuchyně
200 g Kuřecí steak Kalifornia, hranolky 229,-
grilovaná kuřecí prsa s broskví zapečená sýrem, podávaná se steakovými bramborovými hranolky
Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou 45,-
vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, s vložkou nakrájeného masa, zeleniny a
vařených tradičních českých nudlí
Hráškový krém s krutony 45,-
polévka ze zeleného hrášku, smetany a s krutony z bílého pečiva
150 g Vepřové výpečky, listový špenát, bramborové knedlíky 169,-
kostky vepřového masa, pečené s cibulí, kmínem a česnekem, podávané s listovým špenátem a
bramborovými knedlíky
150 g Vepřový kotlet Ondráš, zelný salát 169,-
vepřový kotlet pečený v bramborákovém těstě podávaný se zelným salátem
300 g Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, cibulka 179,-
bramborové knedlíky plněné uzeným masem podávané s dušeným zelím a zdobené restovanou
cibulkou
150 g Houbařský závitek z krkovičky, jasmínová rýže 179,-
pečený závitek z vepřové krkovice plněný čerstvými lesními hříbky, anglickou slaninou jarní
cibulkou, servírovaný s jasmínovou rýží
Dobrou chuť přeje kolektiv
Restaurace U Pošty
Objednávky na telefonu
+420 736 486 602