středa 3. prosince - Svatoslav

 

ZVĚŘINOVÉ MENU

 

Gulášová zvěřinová polévka s krajícem čerstvého chleba

Venison goulash soup with slice of fresh bread

*

Pečené zaječí stehno (350 g) s omáčkou Cumberland

 a šťouchanými brambory s mladou cibulkou

*

Srnčí (200 g) s divokým kořením s opečenými bramborovými knedlíky

a hlávkovým červeným zelím

*

 

TIP šéfa kuchyně

 

200 g Vepřová roláda s čabajkou, bramborová kaše, salát                    229,-

Roláda z vepřové krkovice plněná mletým masem a čabajskou klobásou, servírovaná s

bramborovou kaší a rajčatovým salátem

 

 

                          Zelná polévka s klobásou                                                                                         45,-

                          lehce zahuštěná polévka z kysaného zelí, mleté maďarské papriky, brambor a klobásy

 

               150 g   Listový zeleninový salát předkrmový                                                                     69,-

                          trhané listové saláty se zeleninou a olivovým olejem

 

 

               200 g  Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka                                  159,-

                          čerstvé žampiony obalené v trojobalu, smažené na oleji podávané s domácí tatarskou omáčkou a

                          vařenými brambory

               150 g   Kuřecí plátky s medovou omáčkou, hranolky                                      184,-

                          grilované plátky kuřecích prsíček přelité omáčkou z medu a hořčice, servírované s bramborovými hranolky

               150 g   Smíchovský hovězí guláš, příloha na výběr                                                        184,-

                          maso z vyzrálého hovězího karabáčku v dušené a podlévané světlým pivem, dochucené česnekem

                          a majoránkou, servírovaný s houskovými knedlíky nebo domácími bramboráčky

 

               250 g   Míchaný salát s kuřecími smaženými řízečky v cornu, dip                                189,-

                          smažené kousky kuřecích prsou ve strouhance s kukuřičnými lupínky na míchaném salátě s

                          pažitkovým dipem

 

               1 prc   Jablečné hraběnčiny řezy                                                                                        49,-

                          na těsto tvarované v pekáči je kladena směs jablek, cukru a skořice. Na směs přijde sníh z bílků a

                          část strouhaného těsta a peče se na barvu

 

Nabízíme obědové nápoje Coca – Cola 45,-

 

Dobrou chuť přeje kolektiv

Restaurace U Pošty

 

Objednávky na telefonu

  +420 736 486 602